Koprčani so včeraj v enem izmed koprskih nakupovalnih središč predstavili novega opremljevalca. Kanarčki bodo v novi sezoni nosili drese furlanskega opremljevalca HS Football, ki je tudi uradni opremljevalec italijanskega prvoligaša Udineseja.


Sinoči sta novo, personalizirano linijo dresov predstavila generalni direktor podtjetja Fabio Berti in solastnik družbe HS Football Claudio Salusti. Največ sprememb je doživel domači dres Koprčanov, saj bodo varovanci trenerja Rodolfa Vanolija v prihodnji sezoni nastopali v pretežno modri barvi. Hlačke in nogavice so namreč povsem modre, v pretežno modri barvi je tudi hrbtna stran dresa, ki ga na sprednji strani krasijo vodoravne rumene in modre črte, kot je razvidno tudi s spodnje fotografije. Dres namenjen gostovanjem je, tako kot že nekaj let, tudi tokrat bele barve. Majica ima vrsto, štiri milimetre debelih, komaj vidnih rumenih in modrih črt. Družba HS Football je nogometaše FC Luke Koper opremila tudi z oblačili za trening in prosti čas.

Kot so še zapisali na klubski spletni strani, bodo v prihodnje opremo HS Football nosili tudi nogometaši ostalih selekcij, med klubom in opremljevalcem pa že potekajo pogovori o načinu in možnostih trženja opreme, predvsem dresov, za širšo javnost.

Foto: fckoper.si
Foto: fckoper.si
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…