Orli, ki se pripravljajo na nadaljevanje Prve Lige Telekom Slovenije so danes odigrali pripravljalno srečanje na koprski Bonifiki proti domačemu tretjeligašu FC Kopru. Gorenjci, ki  so sicer nastopili v zelo spremenjeni zasedbi, saj čaka orle danes še tekma proti Javorju, so si proti obalnemu tretjeligašu privoščili pravi mali spodrsljaj, saj so se Korpčani na koncu veselili zmage s 3:1.


Srečanje so imenitno pričeli gostitelji, ki so povedli v 26. minuti, ko je Arka premagal Rene Šolaja. Tik preden sta ekipi odšli na odmor so Koprčani povišali svoje vodstvo, ko je mrežo orlov zatresel Stefan Andjelić.

Tudi v nadaljevanje so boljše vstopili gostitelji, ki so po dobrih devetih minutah še povišali vodstvo, ko je zadel Edi Baša. Sledilo je hitro znižanje orlov najprej je Koprsko obrambo premagal Hasanaj, dobrih dvanajst minut pred koncem srečanja pa še Pokorn. Koprčani so si še tretjo pripravljalno zmago zagotovili tik pred koncem, ko je končni rezultat postavil Meteo Verunica.

FC Koper : NK Triglav Kranj 4:2 (2:0)

Šolaja 26`, Andjelić 43`, Baša 54`, Verunica 90`; Hasanaj 56`, Pokorn 78`

FC Koper: Bužan, Hadžić, Badžim, Petrović, Vrdoljak, Glavaš, Guberac, Andjelić, Baša, Sačer, Šolaja

NK Triglav Kranj: Arko, Arh-Česen, Šalja, Bojič, Kopač, Hasanaj, Novak, Nosan, Humar, Vukovič, Stojanović. Igrali so še: Čadež, Jamšek, Pokorn, Lipovec

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…