Današnji uvodni obračun 3. Kroga PLTS bo odigran v Velenju, kjer bo Rudar gostil Krško. Trenutno gre za dvoboj dveh ekip, ki zaseda dno prvenstvene razpredelnice. Srečanje na stadionu Ob jezeru se bo pričelo ob 18.00 uri, pravico pa bo delil David Šmajc.


Domžalčane čaka po dveh prvenstvenih porazih in po izpadu iz Evrope srečanje proti Krškemu, kjer bodo lovili prve prvenstvene točke v letošnji sezoni. Varovanci Marijana Pušnika, bodo tako skušali doma pred svojimi navijači popraviti bled vtis iz začetka prvenstva, ko so doživeli dva visoka poraza. Pred srečanjem s Krškim je za uradno spletno stran Velenjskega kluba Matej Šantek poudaril, da bodo knapi naredili vse, da pridejo do zmage: »Po težki tekmi in naporni poti smo se dobro regenerirali. Naš naslednji nasprotnik bo Krško, ki se lahko pohvali z dobro, mlado in ambiciozno ekipo, ki igra dobro obrambo in goji stil na »dolge žoge«. Tekmo seveda želimo dobiti, da po nekaj slabših rezultatih preidemo v zmagovalni ritem in za nas bi bilo vse razen zmage neuspeh. Na tekmo bi povabil vse naše navijače, podpora s tribun bo zelo pomembna, mi pa obljubljamo, da bomo dali vse od sebe, da tekmo dobimo.«

Krčani prihajajo na tekmo v Velenje po točki osvojeni v prejšnjem krogu proti ljubljanski Olimpiji. Krčani so v zadnji tekmi pokazali izjemno obrambno igro, na katero bodo veliko stavili verjetno tudi danes v Velenju. Največ upov Posavci stavijo nedvomno na vratarja Marka Zalokara, ki je pretekli vikend povsem razorožil napad zmajev. Krčani še vedno čakajo tudi prvi letošnji zadetek, tako bodo verjetno danes naredili vse da se iz Velenja vrnejo s pozitivnim rezultatom in prvim letošnjim zadetkom. V lanski sezoni so se Krčani veselili tudi zmage v Velenju. Lahko tudi v letošnji sezoni  Posavci presenetijo knape?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znana enajsterica sezone in podeljene nagrade za najboljše igralce v 1. SNL

Krog pred koncem so člani sindikata SPINS izbrali najboljše posameznike v Prvi Ligi Telema…