Nogometaši velenjskega Rudarja, ki se na nadaljevanje sezone v teh dneh pripravljajo v hrvaškem Medulinu, pomerili so se z bosansko-hercegovskim prvoligašem Čelikom iz Zenice. Omenjeni obračun so s tremi zadetki zanesljivo dobili Knapi.


Velenjčani se nahajajo na pripravah v hrvaški Istri, kjer so že odigrali dve pripravljalni tekmi, v ponedeljek so z izidom 3:1 odpravili Inter iz Zaprešića, v sredo pa remizirali z Jedinstvom iz Bihaća. Varovanci trenerja Jerneja Javornika so odločno krenili v obračun s Čelikom in tokrat niso dovolili, da bi se jim zmaga izmuznila. Knape je najprej v vodstvo popeljal Aljaž Krefl in postavil izid prvega polčasa, Ivan Firer je v drugem polčasu povišal na 2:0, Nejc Plesec pa je postavil piko na i k visoki zmagi. Velenjčani

RUDAR VELENJE 3:0 ČELIK ZENICA
Krefl, Firer, Plesec
Rudar Velenje – prvi polčas: Rozman, Klinar, Krefl, Kašnik, Knezović, Stjepanović, Radujko, Rotman, Črnčič, Kocić, Podlogar. Drugi polčas: Radan, Jahić, Dedić, Bukšek, Bubalovič, Bolha, Rošer, Saramati, Firer, Eterović, Tolimir (Plesec). Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …