Nogometaši velenjskega Rudarja, ki se na nadaljevanje sezone v teh dneh pripravljajo v hrvaškem Medulinu, pomerili so se z bosansko-hercegovskim prvoligašem Čelikom iz Zenice. Omenjeni obračun so s tremi zadetki zanesljivo dobili Knapi.


Velenjčani se nahajajo na pripravah v hrvaški Istri, kjer so že odigrali dve pripravljalni tekmi, v ponedeljek so z izidom 3:1 odpravili Inter iz Zaprešića, v sredo pa remizirali z Jedinstvom iz Bihaća. Varovanci trenerja Jerneja Javornika so odločno krenili v obračun s Čelikom in tokrat niso dovolili, da bi se jim zmaga izmuznila. Knape je najprej v vodstvo popeljal Aljaž Krefl in postavil izid prvega polčasa, Ivan Firer je v drugem polčasu povišal na 2:0, Nejc Plesec pa je postavil piko na i k visoki zmagi. Velenjčani

RUDAR VELENJE 3:0 ČELIK ZENICA
Krefl, Firer, Plesec
Rudar Velenje – prvi polčas: Rozman, Klinar, Krefl, Kašnik, Knezović, Stjepanović, Radujko, Rotman, Črnčič, Kocić, Podlogar. Drugi polčas: Radan, Jahić, Dedić, Bukšek, Bubalovič, Bolha, Rošer, Saramati, Firer, Eterović, Tolimir (Plesec). Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zmaj v življenjski formi

Januarja 2022 je Olimpija naznanila prihod 26-letnega napadalca Ivana Prtajina, ki je na 2…