Za nogometni klub Aluminij se letošnja sezona ne odvija po načrtih. Šumarji se trenutno nahajajo na samem repu prvoligaške lestvice, popolnega točkovnega kompleta pa jim ni uspelo osvojiti že štiri kroge. Pred nedeljskim obračunom z Domžalčani, ki v letošnji sezoni prav tako niso prepričljivi, si Oskar Drobne želi, da bi imeli njegovi varovanci na terenu nekaj več sreče:


“Vzdušje v ekipi je v redu. Mi jih ne obremenjujemo s pritiskom, a fantje so sami obremenjeni, saj se zavedajo, da nimajo sreče in to je najtežji trenutek. Razumeli bi, če bi igrali slabo, si nebi ustvarjali priložnost in bi izgubljali, potem bi vedeli, da smo slabi, tako pa je ravno obratno. Vedno nam zmanjka nekaj malega, upam, in zaradi fantov si želim, da se to obrne že v Domžalah,” je pred jutrišnjo tekmo, za klubsko spletno stran povedal Drobne.

Nasprotnika se dobro poznata, zato 46-letni glavni trener Aluminija ne pričakuje večjih presenečenj:

“Do sedaj smo vse tekme proti Domžalam igrali zelo dobro. Poznamo se med sabo, tako kot oni poznajo nas, mi poznamo njih. Mislim, da se moramo pred nedeljskim obračunom dobro psihično pripraviti. V zadnjem času nam sicer ne gre, fantje čutijo psihološki pritisk, vendar igramo dobro, žoga noče v gol. Pred nedeljskim gostovanjem se moramo umiriti, biti z glavo pri stvari, se psihološko dobro pripraviti na srečanje in verjamem, da bodo s tem prišli tudi dobri rezultati.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Video: Domžalčani v zaključku tekme ostali brez zmage proti srbskemu prvaku

V Stožicah so nogometaši Domžal odigrali novo v vrsti poletnih pripravljalnih tekem, tokra…