Nogometaši ljubljanske Olimpije so danes predstavili, kar dve novi okrepitvi. Zmaje sta okrepila napadalec Rok Kidrič in osrednji branilec Ermin Alić.


23-letni in 196 centimetrov visoki Kidrič je v slovenskem državnem prvenstvu odigral 42 tekem, 10 nastopov je vknjižil kot član Ankarana, 32 pa v dresu Aluminija, za katerega je dosegel 10 golov, od tega 6 v tej sezoni.

»Zelo sem zadovoljen, da sem postal član Olimpije, ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tako svojemu dosedanjemu klubu Aluminiju kot tudi predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in športnemu direktorju Fabijanu Komljenoviću. Dal bom vse od sebe za Olimpijo in upam, da ju ne bom razočaral,« je ob prestopu povedal Kidrič.

Ermin Alić je 26-letni in 186 centimetrov visoki branilec iz Črne gore, ki se je Olimpiji pridružil iz kranjskega Triglava, za katerega je v tej sezoni nastopil na 16 tekmah, pred tem pa je igral še za Jedinstvo Bijelo Polje, Rudar Pljevljo, B ekipo Villarreala, Spartak Subotico in FK Dečić.

»Rad bi se zahvalil Triglavu, da mi je omogočil prestop. Presrečen sem, da sem se pridružil Olimpiji, to predstavlja velik izziv. Komaj čakam, da se priključim ekipi in ji pomagam uresničiti zastavljene cilje,« je ob podpisu pogodbe dejal Alić.

Kidrič in Alić bosta jutri odpotovala v Belek in se v pripravljalni bazi pridružila novim soigralcem.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…