Varovanci Darka Milaniča so danes v turškem Beleku odigrali še zadnjo pripravljalno srečanje. Tokratni nasprotnik je bil kazahstanski Kairat.


Mariborčani so dobro pričeli srečanje, ter že v 6. minuti prvič ogrozili vrata Kazahstancev, ko je poskušal Mešanović a je žoga zletela mimo vrat. Kaj hitro, že v naslednji minuti so odgovorili tudi Kazahstanci a je ostalo pri 0:0. Obe ekipi sta si do konca polčasa ustvarili še nekaj priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene.

V 63. minuti so bili ponovno blizu prednosti vijoličasti, a je prekršek nad Tavaresom po lepi akciji ostal nekaznovan z enajstmetrovko. Dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela se je lepa priložnost ponudila Felipeju Snatosu a je vratar Kairatija ostal nepremagan. Le štiri minute zatem je sledila kazen, ko je Sarsenov premagal Pirića. Do konca tekma vijoličasti niso uspeli rezultata izenačiti.

NK Maribor : Kairat 0:1 (0:0)

NK Maribor: Pirić, Milec, Ivković, Šuler, Klinar, Dervišević, Cretu (81′ Matko), Hotić, Kramarič (70′ Pihler), Tavares (70′ Felipe Santos), Mešanović. Klop: Handanović, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Pihler, Vrhovec, Felipe Santos, Maher, Vršič, Žugelj, Matko. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…