Bliža se začetek spomladanskega dela prvenstva, že v prvem krogu pa bomo v Celju spremljali novorojeni štajersko-prekmurski derbi, ki je vrhunec zaenkrat doživel z raznimi provokacijami obeh klubov na svojih kanalih socialnih omrežij. Predvsem navijači Mure so v smer Celja poslali kar nekaj puščic, po tem ko je državne prvake iz sezone 2019/20 okrepila kar četverica bivših “čarno-bejlih”.


Eden izmed te četverice pa je tudi Žan Karničnik, ki bo v Celju sicer preživel samo pol sezone (posojen iz bolgarskega Ludogorca). A kot je v intervjuju za Ekipo SN, povedal reprezentant Slovenije, Mura zanj ni pokazala zanimanja.

“Vsekakor bo tekma posebna. Razloge poznamo vsi, vendar moram ob tem povedati, da morebitna vrnitev v Mursko Soboto ni bila v igri. Mura ni pokazala zanimanja, ni se potegovala za takšno možnost, o tem se nismo pogovarjali. Zato ne čutim potrebe, da bi karkoli moral pojasnjevati. Celjani so poslali konkretno ponudbo, in kot sem že dejal, smo dokaj hitro sklenili dogovor. Bo pa tekma res posebna. V Muri sem preživel čudovita štiri leta in pol. Omogočila mi je, da sem prišel do reprezentance in pozneje do prestopa v tujino. Na Mursko Soboto me vežejo lepi spomini, doživel sem veliko prijetnih trenutkov, ampak zdaj sem član Celja. Vsak se bori zase in na igrišču bom dal vse od sebe za zmago svoje ekipe.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomljani gostujejo v Celju, Mariborčani v Gorici, današnji spored pa se bo zaključil v Kopru

Dane s bodo na sporedu tri tekme 29. kroga Prve lige Telemach, na prav vseh pa bomo lahko …