Vijoličasti so na gostovanju v Domžalah sicer zelo obetavno začeli, na koncu pa so se morali zadovoljiti le z remijem. Kljub zapravljeni priložnosti je Radovan Karanović, ki trenutno vodi Maribor, našel nekaj razlogov za optimizem:


“Iz mirne tekme, tekme pod nadzorom smo si zapletli situacijo, ko smo dovolili Domžalčanom, da se poberejo po zaostanku. V določenih trenutkih smo po nepotrebnem začeli divjati v igri. V trenutku, ko bi morali opraviti predvideni menjavi, nam to ni bilo dovoljeno in med tem čakanjem se je zgodila enajstmetrovka za 2:3. Je pa treba priznati, da smo predvsem zaradi naše neučakanosti in določenih nepotrebnih napak pri podajah tekmecem omogočili izenačenje. Škoda, ker je bilo med tekmo precej dobrih zadev.”

Karanović pa je misli že usmeril proti prihajajočemu derbiju, ki bo na sporedu v soboto v Ljudskem vrtu.

“Zdaj je najbolj pomembno fante umiriti, odpočiti. Potem pa nabrati novo, vijol’čno energijo za tekmo proti Olimpiji, ki bo nedvomno največji dogodek dosedanjega dela sezone. Sem pa prepričan, da bomo odigrali odlično tekmo,” je za nkmaribor.com dejal 52-letnik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elšnik: Želimo dokazati, da sobotna zmaga ni bila slučaj

Po prvenstvenem obračunu Kopra in Olimpije, ki so ga z minimalno zmago dobili Ljubljančani…