Domžale popoldne v Umagu čaka druga pripravljalna tekma, tokrat se bodo pomerili z Budafokijem, vodilno ekipo druge madžarske lige. Andrej Razdrh tudi tokrat ne more računati na Predraga Sikimića, ki se jim je iz Sežane pridružil pred dobrima dvema tednoma, prav tako lažja poškodba še vedno pesti Tončija Mujana.


Po začetnem delu priprav je svojo oceno podal Razdrh, ki je v Istro popeljal 29 nogometašev, od tega devet mladincev:

“Na voljo imamo izjemne pogoje. Vse skupaj, tako hotel, v katerem bivamo, kot tudi igrišče, je na zelo visokem nivoju, v primerjavi s ponedeljkom se je umiril tudi veter, kar je odlično. Vreme je zares fantastično, nekaj novega predstavlja naravna igralna površina, vendar na to spremembo smo se hitro navadili. Vse ostalo poteka tako kot mora, tako da smo z dosedanjim delom priprav na Hrvaškem zadovoljni.

Zanimivo je, da se vse več piše, koliko starejših igralcev imamo, obenem pa se na treningih dokazuje ogromno mlajših fantov. Z nami so že od začetka in tako bo ostalo tudi v prihodnje. Zavedamo se, da v prvenstvu vsi ne bodo mogli dobiti priložnosti, vendar sedaj imajo možnost dokazovanja. Pomembno je, da so iz dneva v dan ob članskih igralcih, saj lahko samo na takšen način preidejo na želeno raven. Prav tako lahko vidijo, da klub nanje resno računa, saj bodo nekoč prav oni tisti, ki bodo prevzemali odgovornost.

Za nami je kopica treningov, toda fantje ne popuščajo. Vadili bomo tudi jutri dopoldne, nato pa nas čaka druga pripravljalna tekma, kjer si v prvi vrsti želimo ostati zdravi. Srčno upam, da smo kvoto resnejših poškodb izpolnili že na prvem pripravljalnem srečanju, saj je moja glavna želja, da ostanejo vsi fantje celi. Skozi srečanje bomo poizkušali uresničiti vse to, kar prikazujemo na treningu, ne glede na to, da so noge težke. Zavedamo se, da je vsak rezultat pomemben, vendar gre za pripravljalni spopad, kjer bo priložnost za igro dobilo veliko število igralcev. Šli bomo na zmago, ni pa to prvotnega pomena.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od V.U.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…