Pri ljubljanskem Bravu so sporočili, da v prihodnje njihovega dresa ne bo več nosil 30-letni branilec Darko Zec. V dresu ljubljanskega prvoligaša je odigral 30 tekem in dosegel en zadetek.


Zec se je dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe, kje bo nadaljeval nogometno pot, še ni znano. V karieri je igral v dresu Domžal, Rudarja iz Velenja, Triglava in v tujini pri Radniku iz Bijeljine, kar je bila tudi zadnja destinacija pred prihodom k Bravu.

“Po letu in pol se naše poti razhajajo, saj smo se sporazumno dogovorili za prekinitev pogodbe. Darko je bil del uspešne zgodbe v NK Bravo, ko se je članska ekipa uvrstila v 1. SNL. Vsekakor je bil Darko eden od pomembnejših členov ekipe v preteklosti in veliko pripomogel k rezultatom članske ekipe. Darku se zahvaljujem za čas, ki smo ga preživeli skupaj in mu želim vse dobro najprej na osebnem področju, kot tudi na športnem. Darko hvala in verjamem, da se kaj vidimo ob in na igriščih,” je za klubsko spletno stran povedal športni direktor Brava, Dejan Močnik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Video: Domžalčani v zaključku tekme ostali brez zmage proti srbskemu prvaku

V Stožicah so nogometaši Domžal odigrali novo v vrsti poletnih pripravljalnih tekem, tokra…