Goričani so včeraj izgubili še peto tekmo Prve lige Telekom Slovenije, na zelenici novogoriškega Špornega parka so se zmage po preobratu veselili Velenjčani, Goričani pa na reprezentančni premor odhajajo z vsega štirimi točkami.


V moštvu aktualnih pokalnih prvakov sicer še niso končali s sestavo moštva, med drugim je športni direktor Michele dal Cin iskal tudi drugega vratarja, saj je lahko trener Luigi Apolloni ob neizkušenem Janušu Štruklju lahko računal zgolj na Vasjo Simčiča. Mesto drugega vratarja pa bo kot kaže zasedel vratar Juventusa Alberto Gallinetta. Spletni portal TuttoJuve namreč danes poroča, da 22-letni vratar, sicer tudi nekdanji član Parme, odhaja na posojo v Novo Gorico. Gallinetta, tudi nekdanji kadetski reprezentant Italije, je bil nazadnje član Chietija, ki je minulo sezono tekmoval v četrtem razredu italijanskege nogometa.

Goričani naj bi sicer danes svoje vrste okrepili s tremi nogometaši, morda bo med njimi tudi 22-letni brazilski vezist Denilton Venturim Junior, ki se je v preteklih dneh dokazoval na preizkušnji in zadovoljil pričakovanja Luigija Apollonija. Obenem pa velja omeniti, da je Massimo Coda včeraj zaigral za Parmo, ki je v uvodnem krogu Serie A izgubila pri Ceseni. Alex Cordaz je bil na klopi Parme.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…