Nedeljski večer v Stožicah se je razpletel po željah ljubljanske Olimpije, ki je proti Domžalam slavila prvo zmago v letošnji sezoni. Po dveh remijih in porazu v Kidričevem, so zeleno-beli Domžalčane ugnali z rezultatom 3:2.


Tekmo smo dobro odprli in dosegli tri gole, pred koncem prvega polčasa pa smo se malo pomaknili nazaj, kar je normalno. V drugem polčasu smo uspeli ohraniti pozitiven rezultat in posledično osvojili pomembne tri točke,” je za spletno stran zmajev po dvoboju dejal eden od junakov tekme Đorđe Ivanović, ki se je že v prvem polčasu dvakrat vpisal med strelce.

Štiriindvajsetletni Srb, ki ima v svoji karieri tudi nastop za srbsko člansko reprezentanco, je prvenecv v slovenskem državnem prvenstvu dosegel v 5. minuti srečanja, ko je uspešno realiziral najstrožjo kazen, le štirinajst minut kasneje pa je poskrbel za novo vodstvo svojega kluba. Po dvoboju je še dejal: “Tukaj sem, da dosegam zadetke. Zahvaljujem se svojim soigralcem in upam, da bomo še naprej zmagovali. Na koncu tekme ni pomembno, kdo doseže zadetek, pomembno je le, da premagamo nasprotnika. Časa za slavje ni, saj nas že v sredo čaka Gorica in ponovno gremo na zmago.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…