V zadnjih dneh je v slovenski nogometni javnosti precej govora o tekmi med Bravom in Koprom, ki je bila odigrana v skorajda nemogočih razmerah na stadionu v spodnji Šiški. Na koncu so sicer slavili Koprčani, a sta bila trenerja obeh ekip enotna, da se ne strinjata z izvedbo tekem v takšnih pogojih, saj lahko to predstavlja veliko tveganje za poškodbe igralcev, poleg tega pa je tudi nivo igre precej nižji kot običanjo.деньги по паспорту на киви


V tem tednu je Ljubljana prejela novo pošiljko padavin in zato se logično postavlja vprašanje v kakšnem stanju je zelenica na stadionu Brava. Vodja objekta je za Ekipo razkril, da so igrišče prekrili s ponjavo, ki preprečuje, da bi prišlo v stik z vodo, a obenem priznal, da težko rečejo kako je dež vplival na stanje na igrišču.

Že v nedeljo naj bi bila na tem objektu odigrana zelo pomembna tekma med Bravom in Radomljami, zagotovo pa si nihče izmed udeleženih akterjev ne želi, da bi se ponovila zgodba prejšnjega tedna. Tudi Dejan Grabić je v zadnjem času večkrat opozoril, da bi za njegovo ekipo najbolje, da bi v prihodnosti domače tekme igrala v Stožicah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Mencinger
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani že trenirajo v Turčiji, tudi z mladim napadalcem iz Srbije

Nogometaši Maribora so varno prispeli na jug Turčije, kjer bodo v tradicionalni pripravlja…