Ljubljanska Olimpija, ki je jesenski del Prve lige Telekom Slovenije končala na skromnem sedmem mestu, zaradi številnih odhodov nogometašev išče morebitne okrepitve. Na preizkušnjo v Ljubljano prihajata dva hrvaška nogometaša Ivor Weitzer in Nenad Dedić.


Na četrtkovem treningu sta se nogometašem Olimpije pridružila tudi dva hrvaška nogometaša. Na preizkušnjo prihajata 25-letni Ivor Weitzer in 23-letni Nenad Dedić. Prvi, ki je ofenzivni vezist, je nogometno pot pričel pri Rijeki, nadaljeval pri Istri, nekaj časa pa je nastopal tudi za Široki Brijeg. Preizkusil se je tudi v tujini, saj je zadnje pol leta igral v Iranu. Drugi, ki se najbolje znajde na položaju bočnega branilca, je zadnjih šest mesecev igral v prvi češki ligi za Banik iz Ostrave, prej je pol sezone prebil na Madžarskem, v prvi hrvaški ligi pa je nastopal za Karlovac.

Oba Hrvata bosta v soboto zaigrala na prijateljski tekmi s tretjeligašem iz Medvod. Če bo strokovni štab zadovoljen s prikazanim, potem sledi podpis pogodbe z Ljubljančani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Napadalec Maribora pred odhodom v Španijo

Po tem, ko je v Maribor prišel kot velika okrepitev, in svojo poglavje v mestu ob Dravi od…