Ljubljanska Olimpija, ki je jesenski del Prve lige Telekom Slovenije končala na skromnem sedmem mestu, zaradi številnih odhodov nogometašev išče morebitne okrepitve. Na preizkušnjo v Ljubljano prihajata dva hrvaška nogometaša Ivor Weitzer in Nenad Dedić.


Na četrtkovem treningu sta se nogometašem Olimpije pridružila tudi dva hrvaška nogometaša. Na preizkušnjo prihajata 25-letni Ivor Weitzer in 23-letni Nenad Dedić. Prvi, ki je ofenzivni vezist, je nogometno pot pričel pri Rijeki, nadaljeval pri Istri, nekaj časa pa je nastopal tudi za Široki Brijeg. Preizkusil se je tudi v tujini, saj je zadnje pol leta igral v Iranu. Drugi, ki se najbolje znajde na položaju bočnega branilca, je zadnjih šest mesecev igral v prvi češki ligi za Banik iz Ostrave, prej je pol sezone prebil na Madžarskem, v prvi hrvaški ligi pa je nastopal za Karlovac.

Oba Hrvata bosta v soboto zaigrala na prijateljski tekmi s tretjeligašem iz Medvod. Če bo strokovni štab zadovoljen s prikazanim, potem sledi podpis pogodbe z Ljubljančani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …