Enajsti krog Prve lige Telekom Slovenije že v teku, kljub temu pa z desetim krogom, ki je bil odigran v sredo, še nismo povsem opravili. Bolje povedano, zadnjo besedo v povezavi z desetim krogom je imel namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj.


Rogelj je denarno kazen naložil dvema kluboma, Mariboru in novomeški Krki. Slednji so na domačem Portovalu premagali ljubljansko Olimpijo, a ob tem prejeli pet rumenih kartonov, porumeneli so Žiga Kastrevec, Vinko Buden, Danijel Rašić, Martin Šaban in Alen Vučkić, zaradi česar bodo morali na račun znova nakazati 300 evrov. Še za dodatnega petdesetaka več bodo lažji Mariborčani. Ti so bili kaznovani zaradi nešportnega vedenja navijačev, saj so kot, ko je zapisal Rogelj v svojem sklepu, navijači na atletsko stezo velenjskega igrišča odvrgli baklo, ob kazni pa je bila upoštevana tudi predkaznovanost.

Rogelj je pod drobnogled vzel tudi izključitev Denis Halilovića, ki bo zaradi žaljenja sodnika Mateja Juga počival na dveh tekmah, na današnji z Olimpijo, kakor tudi z Gorico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…