Moštvo Olimpije se je s priprav v Turčiji že vrnilo v Ljubljano. V intervjuju za klubsko spletno stran je nekdanji igralec in zdajšnji glavni trener Olimpije Safet Hadžić izrazil zadovoljstvo nad delom opravljenim v pripravljalnem obdobju. Hadžić po povratku v Ljubljano pričakuje vrnitev poškodovanih (Elšnik, Andrejašič, Čekiči) v skupinski proces treningov, ob enem pa napoveduje več priložnosti za igro mlajšim članom ekipe: “Mislim, da smo lahko zadovoljni z mladimi in tistim kar so pokazali. To so talentirani igralci in v vsakem primeru računam nanje v prihodnosti, vključeval jih bom na treninge, nekatere bom zagotovo skušal vključiti tudi v  prvenstvene tekme. Potenciala med mladimi je dosti in ni se bati za prihodnost Olimpije.”


Strateg Zmajev je bil pozitivno presenečen tudi nad predstavami novinca v vrstah zeleno-belih Daniela Kamyja»Za nas je naš novi osrednji branilec še posebej zanimiv, ker je v konceptu igre, ki ga razvijamo zelo pomembno vloga namenjena prav centralnim branilcem. Glede na igro, ki jo je do sedaj pokazal Kamy, lahko rečem, da sem pozitivno presenečen in da računam nanj.«

Ljubljančani bodo s treningi spet pričeli v sredo, pred velikim derbijem v Mariboru pa jih to soboto čaka še zadnja preizkušnja proti Celju.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Florijan Ropert
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na Fazaneriji hrumijo stroji, kaj bo novega po prenovi?

Ni skrivnost, da ima nogometni hram Murske Sobote, kar nekaj pomanjkljivosti. Čeprav se je…