Koprski prvoligaš je danes dobil novo vodstvo kluba. Novi predsednik prvoligaša iz Obale je postal Ante Guberac, ki je na tem položaju nasledil Andreja Poljšaka.


Letna skupščina kluba iz Kopra je  soglasno potrdila novega predsednika. Vse od junijskega odstopa Poljšaka je Guberac v klubu prevzel predsedniško vlogo. Ob tem mu je v veliki meri pomagal bivši predsednik Andrej Poljšak, ki je odstopil zato, ker se je obalni prvoligaš poleti znašel v finančnih težavah in klubu ni zmogel zagotoviti dovolj sredstev za delovanje kluba. Novi predsednik si je Poljšaka zaželel tudi v novem upravnem odboru, v katerem sedi še dosedanji tretji član upravnega odbora Bojan Babič, predstavnik glavnega pokrovitelja Luke Koper. Izvoljeni upravni odbor bo deloval pod drobnogledom starega nadzornega odbora, ki ga sestavljajo Vanja Starčevič, Damir Ban in Sebastjan Šik, sicer predsednika nadzornega odbora.

Člani društva so naziv častnega predsednika podelili predsedniku uprave Luke Koper Gašparju Gašparju Mišiću, kot so zapisali na spletni strani koprskega kluba predvsem zaradi njegovega prispevka k obstoju in razvoju koprskega nogometa. Na koncu skupščine so sprejeli še sklep o zamenjavi oziroma prenovi klubskega grba, ki bo odslej oznanjal tudi letnico ustanovitve prvega nogometnega kluba v Kopru. Predhodnik današnjega FC Kopra je bil ustanovljen leta 1920.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…