Včeraj so pri Mariboru naznanili odhod vratarja Aljaža Cotmana k Aluminiju, kjer bo branil kot posojen nogometaš, dogovor je sklenjen do konca sezone. V lanski sezoni Cotman ob Jasminu Handanoviću in Kenanu Piriću ni dobil priložnosti.


“V Kidričevo sem prišel, da pomagam ekipi, da pokažem vse kar znam. Želim pomagati Aluminiju, da doseže čim višje mesto v prvenstvu, prav tako si želim čim dlje v pokalu. Upam, da bom branil na čim več tekmah, poskušal se bom predstaviti v najboljši luči, kljub temu, da mi trenutno morda manjka tekem, mislim da sem dobro pripravljen,” je ob prihodu v Kidričevo dejal vratar Maribora Cotman.

Z Aluminijem je pogodbo podpisal tudi Lovro Grajfoner, ki je za klubsko spletno stran dejal: “Ekipa je zelo dobra, v njej je veliko talenta. Klub temu, da so nekateri igralci odšli, so jih nadomestili novi. Lanska sezona je bila sploh moja prva v članski konkurenci, želim si, da predstave, ki sem jih že pokazal v rdeče-belem še nadgradim. Pri Aluminiju, kateri res veliko priložnosti nameni mladim nogometašem, si želim narediti v moji nogometni karieri korak naprej, da »odrastem« kot igralec, da se lahko dokažem in da bo Aluminij prava odskočna deska v moji karieri. Kljub karanteni, katera je bila za nas igralce pravi hendikep, vseeno mislim, da smo dobro pripravljeni, imamo dobrega trenerja in strokovni štab, tako se nimamo v prihajajoči sezoni ničesar bat.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Janjičić z izjemnim strelom spet odrešil Celje (FOTO)

Zadnja tekma 11. kroga v Prvi Ligi Telemach je prinesla obračun med drugouvrščenimi Celjan…