Navijači Mure v letošnji sezoni nimajo razlogov za optimizem, vsaj na samem uvodu ne. Črno-beli so po dveh krogih še naprej brez točk, nazadnje so na gostovanju v knežjem mestu doživeli najhujši ligaški poraz v zadnjih petih letih.


S kar 5:0 so jih odpravili Celjani, po dvoboju pa je zaškripalo tudi v odnosu med klubom in njegovimi zvestimi podporniki. Prekmurski prvoligaš se je za predstavo javno opravičili navijačem, slednji pa so v začetku tedna ponoči vstopili no območje Fazanerije ter vodstvu oziroma športnemu direktorju Denisu Rajbarju poslali pomenljivo sporočilo. “Rajbar ─ amatersko kadrovanje = sramota na igrišču. Izberite sami: rezultati ali kazni,” so člani navijaške skupine Black Gringos zapisali na transparent, ki so ga obesili pred klubskimi pisarnami. V pogovoru za EkipoSN je Rajbar kritikom sicer dal oster odgovor: “V največji meri nas pljuvajo tisti, ki še niso kupili vstopnice za tekmo Mure. In od doma, na družbenih omrežjih.” Rajbar ob tem zagotavlja, da Mura “boljše ekipe še ni imela!”

Če to drži se seveda poraja vprašanje, zakaj to ni vidno na zelenici? V koliko so v klubu zadovoljni z igralskim kadrom, potem bo prav gotovo za slabe rezultate prvi odgovarjal trener. In to se bo po poročanju Ekipe kmalu bržčas tudi zgodilo. Dejan Grabić bi namreč naj po manj kot šestih mesecih za krmilom že bil na izhodnih vratih Fazanerije, kot njegova zamenjava pa se omenja nekdanjega slovenskega reprezentanta Roberta Korena, ki od januarja deluje v Murini nogometni šoli. Tudi izbira trenerja je sicer v domeni športnega direktorja, na prekmurski ravnici pa v zadnjem obdobju s svojimi izbirami niso imeli ravno veliko sreče.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundža zadovoljen s predstavo, a opozarja

Na prvi tekmi sezone je Maribor pred domačim občinstvom na stadionu Ljudski vrt pokazal sv…