Goričane prva tekmovalna preizkušnja čaka 17. julija, ko bodo v okviru drugega kroga kvalifikacij Evropske lige gostovali pri norveškem Moldeju, še vedno pa je odprtih precej vprašanj glede igralskega mozaika, o čemer so se včeraj razpisali pri Primorskih novicah.


Že pred dnevi smo kot prvi poročali, da sta se treningom čete trenerja Luigija Apollonija v Italiji priključila Dejan Žigon in Sandi Arčon, ki sta se vrnila v staro jato. Na sever Primorske pa bi Parma utegnila poslati štiri nove obraze, 25-letni Lorenzo Pasqualini, s katerim se Goričani še dogovarjajo, bi utegnil na levi strani obrambe zamenjati Alessandra Favallija, ki se je vrnil v matični Cremonese. Blizu prihoda pa sta dva 22-letnika, perujski vezist Alvaro Ampuero in italijanski vratar Matteo Pisseri, ki bo v primeru prihoda menjava za Vasjo Simčiča. Obrambni zid goriškega kluba bi utegnil biti močnejši za izkušenega Mattea Continija, ki šteje že 34 let in ima za sabo že zavidljiv življenjepis. Nekdanji mladinec AC Milana je med drugim že oblekel tudi drese Parme, Napolija, Zaragoze in Atalante, nazadnje pa je v Serie B igral za Juve Stabio.

Športni direktor Gorice Michele Dal Cin je za Primorske novice pojasnil še, da se pogovarjajo tudi o podaljšanju sodelovanja z Massimom Codo in Gianvitom Misuraco, obenem pa si klub prizadeva, da bi v moštvo pripeljali še kakšnega Slovenca, doslej so pri pokalnih prvakih kot edinega novinca predstavili le napadalca Luko Majcna.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vijoličasti s kar petimi goli v dvajsetih minutah odpravili Lokomotivo

Pripravljalno tekmo so pred nadaljevanjem prvenstva odigrali tudi nogometaši Maribora. Var…