Mariborčani so včeraj odigrali prvi obračun playoffa Lige prvakov, šesterica prvoligašev je odigrala tekme uvodnega kroga Pokala Slovenije, Goričani pa so pripravljenost pred nadaljevanjem domačega prvenstva pilili v pripravljalni tekmi z Ankaran Hrvatini.


Nogometaši tretjeuvrščenega drugoligaša, ki so v uvodnih dveh krogih premagali Tolmin in remizirali z Veržejem, so se iz Nove Gorice vrnili z remijem, saj se mreži v enakovrednem obračunu nista zatresli. Ankarančani so imeli ob koncu srečanja priložnost, da bi domačim zadali poraz, a niso izkoristili enajstmetrovke. Oba stratega, Luigi Apolloni in Vlado Baždim, sta nekoliko premešala začetni enajsterici, saj je v moštvu Gorice zaigralo kar nekaj nestandardnih nogometašev, med njimi tudi Zaccaria Hamlili in Daniane Jawad, ki se pri ‘plavih’ nahajata na preizkušnji.

GORICA 0:0 ANKARAN HRVATINI

Gorica: Štrukelj, Codromaz, Arčon, Kolenc, Osuji, Eleke, Modolo, Henty, Napoli, Hamilili, Jawad. Klop: Simčič, Enow, Žigon, Džuzdanović, Johnson, Širok. Trener: Luigi Apolloni.
Ankaran Hrvatini: Koprivec, Kolarić, Palamar, Pahor, Burkić, Vodeb, Gajšek, Vukelić, Koli, Božič, Vekič. Klop: Pall, Hojnik, Zemljak, Terribile. Trener: Vlado Badžim.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bistrica visoko ugnala Ilirijo, zmaga za Beltince in remi v Velenju

Včeraj smo v okviru 22. krogu spremljali tri tekme na drugoligaških zelenicah. Videli smo …