Tretji krog Prve lige Telekom Slovenije bosta v Gorici zaprla domača Gorica in gostje iz Kranja.


Triglavani so po remiju v Murski Soboti doma izgubili proti Aluminiju, medtem ko so Goričani na prvem srečanju ugnali ljubljansko Olimpijo, nato pa z izjemnim izenačujočim zadetkom Smajlagića remizirali v Celju. V prvem krogu je Gorica z učinkovito igro v napadu z 2:0 ugnala aktualne prvake Olimpijo, nato pa so na težkem gostovanju v Celju kljub zaostanku z 2:0 uspeli iztržiti točko. Medtem ko so Goričani še neporaženi, so bordo rdeči v prejšnjem krogu na domačih tleh priznali poraz Aluminiju.

V prvem kolu so Kranjčani uspešno ustavili napade razigranih Murašev, kar je tudi edina osvojena točka v novi sezoni. “Vsako tekmo gremo na zmago, vselej želimo biti čvrsti, kompaktni in organizirani, ob tem pa brez napak, kakršne so se nam dogajale proti Aluminiju. Ko je tako, potem je vse v najlepšem redu, se pa nam redno dogajajo črna obdobja, ko pademo v igri. Najbolj pomembno bo, da oscilacije zmanjšamo na minimum oziroma jih pravočasno spravimo pod nadzor in tako ostanemo v boju za zmago,” je lov na prvo zmago v sezoni napovedal trener Kranjčanov, Dejan Dončić.

V lanski sezoni so bili uspešnejši Gorenjci, ki so dobili obe gostujoči tekmi, doma so pa z Goričani nekrat remizirali in enkrat priznali premoč nasprotniku.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…