Nogometaši Gorice, ki so si s pokalnim naslovom po treh letih znova zagotovili igranje v Evropi, so v ponedeljek odpotovali na tritedenske priprave v Italijo.


Kot smo že pisali, bodo Goričani prvi teden priprav opravili v Collecchiu, vadbenem centru Parme, nakar bodo teden dni trenirali še v dolomitskem Ponte di Legnu, zadnjih pet dni priprav v Italiji pa bodo Goričani znova vadili v Collecchiu. Po informacijah iz Italije pod vodstvom trenerja Luigija Apollonija trenira tudi Aleksander Jevtić, gre za 29-letnega srbskega napadalca, ki je bil nazadnje član kitajskega prvoligaša Liaoning Whowina. V preteklosti je nekdanji član Crvene zvezde, ki se trenutno nahaja še na preizkušnji, igral tudi v Turčiji, leta 2008 pa je oblekel tudi dres članske reprezentance.

Zato pa se še vedno porajajo vprašanja, kdo vse bo v prihodnji sezoni nosil dres goriškega kluba. Gianvito Misuraca je le eden od trume posojenih nogometašev Parme, 24-letni Siciljanec je na slovenskih zelenicah pustil zelo dober vtis, v pogovoru za Parmalive pa je povedal, da si želi vrnitve v italijanski nogomet oziroma Parmo.

Po pisanju italijanskega portala TuttoMercatoWeb, bi se utegnil v Novo Gorico preseliti 27-letni krilni napadalec Davide Lanzafame. Gre za bivšega mladega reprezentanta Italije, ki je nazadnje kot posojen igral za madžarski Honved, trenutno pa je brez kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…