Vrste goriškega prvoligaša je okrepil 22-letni branilec Adel Halilović, ki se nazadanje mudil pri drugoligašu iz Radomelj. 


V mlajših selekcijah je nabiral izkušnje pri avstrijskem Red Bull Salzburgu. Zaigral je za B moštvo Salzburga, v nadaljevanju pa nosil dres FC Liefering, Slaven Belupa, Bischofshofena in FK Krupe.

Prestop v prvoligaški klub mladi nogometaš vidi kot napredek: “Do sedaj sem leto in pol nastopal v drugi slovenski ligi in prestop k prvoligašu je zagotovo korak naprej v moji karieri. Tega sem zelo vesel in prepričan sem, da bom z dobrimi predstavami izpolnil vsa pričakovanja.” Halilović je spregovoril tudi o novem delodajalcu: “Dejstva govorijo zase. Gre za velik klub, ki od samega začetka nastopa v prvi ligi. Po številu lovorik je drugi v Sloveniji, torej ne gre za kakršnokoli sredino, ampak za nekaj več. Priložnost ponujajo številnim mladim igralcem in to je zagotovo bilo ključnega pomena pri moji odločitvi o prihodu. Navijači lahko od mene pričakujejo srčno igro in 100 procentno borbenost. Vedno bom dal vse od sebe. Res je, da sem bočni nogometaš, vendar rad prehajam v napad, kjer poskrbim za veliko predložkov in podaj pred gostujoča vrata. Dal bom vse od sebe, da upravičim zaupanje s strani trenerja, uprave ter navijačev in prepričan sem, da bomo skupaj z novimi soigralci dosegli želene cilje,” je za konec dejal novi branilec Gorice.

  • Gorica se krepi z bočnim branilcem

    Gorica se je dogovorila za sodelovanje z 22-letnim bočnim branilcem Maticem Paljkom, ki je…
  • Delitev točk v Velenju

    Nogometaši velenjskega Rudarja in Gorice so se v 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije raz…
  • Primorci za konec z zmago

    S pripravljalnimi srečanji je med zimskim premorom zaključila tudi Gorica, ki je v umagu m…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…