Nogometaši Gorice počasi zaključujejo s skoraj tritedenskimi pripravami pri zahodnih sosedih, saj se jutri vračajo proti Sloveniji, kjer bodo opravili še zadnji del priprav.


Še pred vrnitvijo v Novo Gorico se bodo moštvo trenerja Luigija Apollonija ustavilo v vadbenem središču Veronello v kraju Bardolino ob Gardskem jezeru, kjer se bodo ob 17:30 pomerili z romunsko Astro Guirgiu, ki se je lansko poletje v kvalifikacijah Evropske lige pomerila z Domžalčani. Astra je v minuli sezoni osvojila naslov državnih podprvakov in bo z evropskim popotovanjem pričela v tretjem krogu kvalifikacij Evropske lige. V torek, 8. julija, bodo Goričani gostovali na Ptuju, kjer so bo ob 18. uri pričel obračun z beograjskim Partizanom, ki je po sedmih letih vladavine žezlo državnega prvaka predal Crveni zvezdi. Beograjčani se bodo namreč na novo sezono pripravljali v zdaj že tradicionalni poletni bazi na Pohorju.

Trenerski štab do prve uradne preizkušnje, obračuna z norveškim Moldejem, ki bo na sporedu 17. julija, načrtuje še eno pripravljalno srečanje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…