Goran Galešić bo očitno zapustil moštvo koprskega prvoligaša. Ante Guberac, predsednik kanarčkov, je za Ekipa24 potrdil, da bo 25-letni vezist v prihodnjih dneh najverjetneje zamenjal klubske barve.


Bosanskega Srba, ki v zadnjih dveh krogih Prve lige Telekom Slovenije ni bil v kadru trenerja Rodolfa Vanolija, razlog za to naj bi bila poškodba, si v svojih vrstah želijo tudi Ljubljančani, ki z denarjem od prestopa Jana Oblaka krepijo svoje vrste. Že pred dnevi se je namreč v Stožice iz Celja vrnil Miha Zajc, tudi Galešić je že nekaj časa na listi ljubljanski želja, kar je za Ekipo potrdil tudi Guberac starejši: “Ni skrivnost, da je že dolgo želja Olimpije, Izet Rastoder si Galešića že kar nekaj časa prizadeva pripeljati v Ljubljano. O tem smo se kar nekajkrat že pogovarjali, ali se bomo tudi v prihodnje, je za zdaj negotovo.”

Koprčani bodo s prodajo seveda tudi nekaj zasluži, naj spomnimo, da je Galešić Bonifiko zapustil že lansko poletje, ko se je za sodelovanje že dogovoril s splitskim Hajdukom, ki pa ga je zaradi pritiska navijačev zapustil po vsega nekaj dneh in se vrnil v Koper. Na Bonifiki sicer zamenjavo za Galešića že imajo, saj Mitja Lotrič v zadnjem času dobiva vse več priložnosti.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…