Danes sta se zbrali članska in mlada fustsal reprezentanca. Oboje v prihodnjih dneh čakajo močne pripravljalne tekme. Člani se bodo pomerili s Slovaško in BIH, mladinci pa s Slovaško in Francijo.


“Fantje so v dobrem treningu, čeprav se v Italiji sezona še ni začela. Vesel sem, ker je Matej Fideršek povsem saniral poškodbo. Veselim se akcije,” je povedal selektor članov Tomislav Horvat in dodal: “Pred nami sta dve močni tekmi, to potrebujemo. Igramo proti ekipama, ki bosta igrali tudi na evropskem prvenstvu. To so pravi testi za nas. Predvsem si želim, da se kalimo in nabiramo izkušnje na zahtevnih tekmah. Šest jih je še ostalo do evropskega prvenstva. Gradimo in iščemo našo prepoznavno igro, ki temelji na želji, volji, borbi, povezanosti. Vse to, kar dela Slovenijo tako kvalitetno.”

Člani izbrane vrste do 21 let, ki jih vodi Mile Simeunović bodo jutri igrali s Slovaško. “Proti Franciji in Slovaški pa si želim, da bi prav v obrambi izgledali boljše, bolj organizirano, da izgledamo kot prava kompaktna ekipa,” je povedal Simeunović.

25.9.
Slovenija U21 – Slovaška U21 (16.30) 
Slovenija – Slovaška (19.00) 

26.9.
Slovenija U21 – Francija U21 (15.30) 
BiH – Slovenija (18.00) 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz Mali nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…