V Goriških Brdih, natančneje na igrišču v Vipolžah, kjer svoje tekme igra tretjeligaško moštvo Brda, sta se v generalki pred pričetkom tekmovalnih obveznosti pomerili ekipi Gorice in Olimpije.


Obračun so dobili Ljubljančani, edini zadetek na tekmi pa je že v prvem polčasu dosegel Filip Valenčič, ki je mrežo goriškega moštva v 27. minuti zatresel po enem izmed ljubljanski protinapadov. V drugem polčasu so Goričani pritisnili proti vratom Olimpije, a zadetka niso uspeli doseči, na igrišču pa se je kljub pripravljalnemu obračunu sredi drugega polčasa tudi zaiskrilo, predčasno pot pod prho so si prislužili Luka Majcen in Marco Modolo, napadalec in branilec Gorice, ter Nemanja Mitrović, branilec zeleno-belih.

GORICA 0:1 OLIMPIJA
Valenčič (27′)
Izključeni: Modolo, Majcen; Mitrović
Gorica: Simčič, Širok, Jogan, Modolo, Vanin, Vetrih, Johnson, Kolenc, Arčon, Majcen, Žigon. Na klopi: Štrukelj, Kavčič, Džuzdanović, Osuji, Codromaz, Nagode, Enow. Trener: Luigi Apolloni.
Olimpija: Šeliga, Jović, Delamea Mlinar, Mitrović, Fink, Matić, Kapun, Omladič, Valenčič, Rodić, Šporar. Na klopi: Ivačič, Bajrić, Vukčević, Đurković, Jurčević, Corn, Gajič, Vidović, Peševski. Trener: Darko Karapetrović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…