V Športnem parku Domžale bosta v drugem krogu moči merila slovenska predstavnika v evropskih kvalifikacijah, Domžalčani bodo gostili Rudarja iz Velenja. Rumeni so med tednom remizirali v Rusiji, srečanje proti Ufi se je končalo brez zadetkov in tako so zabeležili še tretji remi v kvalifikacijah.


V prvem krogu Prve lige Telekom Slovenije so lovili zmago proti Krčanom, ki so se upirali do sredine drugega polčasa, nato pa dvakrat klonili in Domžalčani so se veselili prve zmage v sezoni. Domači so v dobri strelski formi, kar bodo morali potrditi tudi proti Velenjčanom. Lov na nove točke je napovedal domžalski branilec, Tilen Klemenčič: “Pomembno je, da tudi v nedeljo prikažemo dobro predstavo, saj je navsezadnje to tudi generalka za povratni dvoboj z Ufo.”

Knapi so v zadnjih sedmih dneh doživeli dva poraza, najprej jih je z visokih 0:5 ugnal Maribor, nato pa jih je v Velenju v kvalifikacijah premagala tudi Steaua. Na zadnjih dveh medsebojnih dvobojih so slavili rumeni, niz porazov pa bodo Velenjčani skušali prekiniti z razpoloženim vratarjem Markom Pridigarjem. “Domžale so zmeraj neugodne nasprotnik, saj smo z njimi imeli veliko težav že v prejšnji sezoni. Tekme so bile čvrste in borbene, tako da smo se na to dobro pripravili,” je dvoboj iz velenjskega tabora najavil Dominik Radić.

Lahko Rudar v Domžalah prekine niz porazov? Bodo Domžalčani še naprej neporaženi v novi sezoni?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…