EkipaSN in Olimpija očitno odpirata novo bojno fronto. Novinarji športnega časnika so bili že pozimi deležni “sankcij” s strani vodstva kluba, saj nekaj časa akterjem zeleno-belih niso smeli postavljati vprašanj, kar pa se je v zadnjem obdobju vsaj v primeru v komunikacije z nogometaši spremenilo, medtem ko je Milan Mandarić grozil tudi s tožbo.


Z ‘afero Cretu’ pa vojna očitno dobiva novo fronto, saj so v ljubljanskem prvoligašu popoldne odgovorili na besede Cretujevega zastopnika, ki je za EkipaSN dejal, da Romun v ljubljanski zasedbi ni srečen in da želi zapustiti vrste (za zdaj še) aktualnega prvaka. 24-letni vezist je v pogovoru za klubsko spletno stran zanikal besede svojega agenta, a je v nasprotju s pričakovanji sledil nov odgovor EkipeSN, ki zmajem očita podobno, kot Olimpija obtožuje omenjeni medij.

“Olimpija je objavila pogovor s Cretujem, v katerem naj bi se slednji ogradil od vsega zapisanega. Vse lepo in prav, če Mandarićev leteči cirkus ne bi vnovič operiral z lažmi. Naš časnik so vnovič obtožili, da laže, na kar smo se sicer že navadili. Kakor na to, da napačno prevajajo, interpretirajo in jemljejo iz konteksta zapisano in povedano. Skupni imenovalec vsega pa je – laž,” so zapisali pri edinem slovenskem športnem časniku in med drugim napovedali, da bodo jutri objavili celoten pogovor z igralčevim zastopnikom Milojkovićem in Cretujem, a so jih prehiteli pri Olimpiji in razkrili celotno vsebino.

“Zaradi popolnoma neutemeljenih navedb in celo obtožb s strani časnika Ekipa SN glede vsebine objavljenega pogovora z romunskim vezistom Alexandrujem Cretujem, smo se odločili zvočni zapis pogovora objaviti v celoti,” so Ekipi odgovorili pri Olimpiji.  Pogovor s Cretujem je opravil klubski novinar Izidor Kordič, navzoč je bil tudi fotograf kluba Saša Pahić Szabo. Alexandru je zaradi slabega znanja angleškega jezika želel pogovor opraviti v navzočnosti dekleta Adeline.

Tako pretipkano verzijo pogovora kot tudi zvočni zapis najdete na klubski spletni strani, presojo o tem, kdo laže in zavaja, pa prepuščamo vam bralcem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović misli resno, svoje stvari je že spakiral

Kot poroča Ekipa SN, je Matko Obradović svojo pot pri NŠ Mura, skoraj zagotovo že zaključi…