Dan po uradnem zaključku sezone se v nogometnih krogih še niso polegle debate na račun sojenja na zadnji letošnji tekmi med Domžalčani in Olimpijo, ki jo je v zaključku dvoboja z izenačujočim zadetkom s strelom z bele točke odločil Rok Kronaveter in tako svojemu klubu prinesel dragoceno točko, s katero so Ljubljančani osvojili svoj drugi naslov državnih prvakov.


V domžalskem taboru so v dneh po tekmi še vedno nezadovoljni s sojenjem glavnega delilca pravice Damirja Skomino ter njegovega pomočnika Asmirja Sagrkovića, na pobudo katerega je Koprčan v 79. minuti dosodil omenjeno najstrožjo kazen.

Tako je na svojem Twitter profilu eden od domžalskih predstavnikov za odnose z mediji Alen Obrez objavil analizi posnetka podobnih situacij z dveh letošnjih tekem med istima nasprotnikova, s to razliko, da sta se na tleh v obeh primerih znašla nogometaša v rumenem, ki sta za razliko od nedeljske tekme tudi bila v nevarni situaciji za zadetek.

Sagrković je sicer že delil pravico na prvi tekmi kvalifikacij za vstop v 2. SNL in s svojimi odločitvami dvignil veliko prahu na včerajšnjem dvoboju med ekipama Bilj in Dravograda.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…