V Gorici bomo danes spremljali obračun spodnjega dela lestvice, v goste prihajajo Kidričani, ki igrajo zelo solidno, toda na računu jim manjkajo točke. Domačini pa še vedno ne najdejo prave forme in se še vedno mučijo z nabiranjem točk.


Goričani so v prejšnjem krogu vknjižili prve točke v sezoni, kar je zagotovo veliko razočaranje za lanske državne podprvake. Vrtnice imajo zaenkrat tudi najslabši napad v ligi, kajti na štirih tekmah so dosegli zgolj dva zadetka, odsotnost Kapića pa se v napadu toliko bolj pozna.

Gostje iz Kidričevega pa krepijo in dopolnjujejo svoje moštvo, zadnji član, ki se je pridružil Aluminiju je posojen igralec iz Olimpije, Mario Jurčević. Med tednom zelo radi izkoristijo tekme proti nižjeligašem, kjer se dodatno še bolj izpopolnjujejo ter trenirajo določene stvari. Slobodan Grubor ima na voljo lepo število igralcev, ki jih uigrava in menjava, torej so sposobni na koncu sezone pristati na sredini lestvice.

 V zadnjih petih tekmah Gorica ni nikoli izgubila proti Aluminiju, zabeležili so štiri zmage in en neodločen izid. V letošnji sezoni pa Gorica še nima zmage doma in Kidričani v gosteh, mogoče je ravno danes prelomni dan, da se ena od teh statistik spremeni.

˝V sklopu priprav na tekmo z Gorico smo odigrali pripravljano srečanje z Vidmom in dosegli visoko zmago, kljub temu pa je še nekaj stvari, ki jih je potrebno izboljšati,˝ je bil zadovoljen z igro napadalec Aluminija Marko Nunić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Denis Vöröš
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…