Drugi današnji dvoboj v Prvi ligi Telekom Slovenije je rezerviran za Domžale in Bravo. V lanski sezoni sta nasprotnika odigrala štiri dvoboje, vsako moštvo je vpisalo po eno zmago, medtem ko sta se dve srečanji končali z remijem.


Lanska sezona bo za Domžale najverjetneje za pozabo, saj so na začetku sezone pričakovali boj za vrh, po korona premoru pa so lovili obstanek, kar jim je tudi uspelo. ’’Priprava na prvo tekmo poteka tako, kot smo si zamislili. Po situaciji v kateri smo se znašli fantje zavzeto trenirajo. S tem kar prikazujejo na treningih sem zelo zadovoljen in vidi se, da si močno želijo, da se vse skupaj končno začne. Žal nam v zadnjih dneh ni uspelo odigrati nobene pripravljalne tekme, saj si srečanja z nižjeligašem nismo mogli privoščiti zaradi morebitnih nevšečnosti z virusom. V prvenstvo se tako odpravljamo brez pripravljalnega dvoboja, ampak kljub temu verjamem, da bomo skozi uvodna srečanja samo še stopnjevali formo. Pozno potrjen termin tekme ni imel nikakršnega vpliva. Pripravljali smo,” je za klubsko spletno stran dejal trener Dejan Djuranović.

Bravo si je v lanski sezoni zagotovil obstanek že nekaj krogov pred koncem sezone. S svojo vizijo in ptredstavami na igrišču so v nogometni svet poslali kar nekaj mladeničev, kar se kaže tudi s prestopi v tujino. ”Lahko smo zadovoljni, da je večina igralcev zdravih. Odigrali smo dva različna polčasa. V tekmo smo šli dobro, potem pa smo nerazumljivo spustili intenzivnost. V drugem polčasu smo bili boljši v našem načinu igre. Ocenjujem, da smo pripravljeni na prvenstvo. Konkurenca v ekipi je velika, kar je osnova, da lahko od igralcev zahtevamo vedno več. Sledi se nekaj dni treningov, v soboto pa želimo v tekmo vstopiti popolnoma sveži,” je po pripravljalni tekmi s Taborom dejal Dejan Grabić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Janjičić z izjemnim strelom spet odrešil Celje (FOTO)

Zadnja tekma 11. kroga v Prvi Ligi Telemach je prinesla obračun med drugouvrščenimi Celjan…