Danes je disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj izrekel sankcije za pokalni finale med ljubljansko Olimpijo in Aluminijem iz Kidričevega. Prav tako pa je denarno kaznoval kranjski Triglav v drugi kvalifikacijski tekmi za popolnitev Prve Lige Telekom Slovenije.


Finalno slavje Ljubljančanov je disciplinski sodnik kaznoval ob treh postavkah zaradi nešportnega in neprimernega vedenja, katerega povzročitelj so bili navijači zmajev. Skupna višina kazni znaša 4.150 EUR, kazen pa se je izrekla zaradi množičnega prižiganja bakel v 15., 39. In 89. Minuti srečanja. Prav tako pa se je upoštevalo, da so navijači tik pred iztekom 90. Minute preskočili ograjo čemur je sledil množičen vdor na igrišče, tako da je bil sodnik primoran označiti konec tekme.

Na povratnem kvalifikacijskem obračunu za popolnitev Prve Lige Telekom Slovenije je bil kaznovan kranjski Triglav, saj je v 80. Minuti tekme član domačega osebja kluba, ki je bil zadolžen za nosila žalil prvega pomočnika sodnika. Kranjčani so bili zaradi tega kaznovani z denarno kaznijo 300 EUR.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometaš Domžal prevzel vodenje nižjeligaša

Dvaintridesetletni Slobodan Vuk, sicer najboljši strelec v zgodovini domžalskega prvoligaš…