Nogometaši Domžal so danes že pristali na Švedskem, kjer se bodo v povratnem obračunu 2. kroga kvalifikacij pomerili z švedskim Mölmojem. Prvo medsebojno srečanje v Domžalah se je končal z nedoločenim rezultatom 2:2.


Že pred potjo na sever Evrope je trener rumene družine Simon Rožman poudaril, da jih predstava s prve tekme navdaja z optimizmom: »Predstava s prve tekme nas navdaja z optimizmom, zato gremo na povratno srečanje izjemno motivirani, energetsko bolj močni in taktično odlično pripravljeni. Favorit ostaja Malmö. Na domačem stadionu igrajo pred svojo publiko, tako da nas čaka izjemna kulisa. Kot sem fantom že dejal pred včerajšnjim treningom, gre za izjemen izziv, v tem pa moremo preprosto uživati. Verjamem, da so vsi izjemno motivirani, vendar ob enem sproščeni. Mislim, da smo se zares odlično pripravili na vse njihove zahteve ter prav tako našli rešitve za pripravo presenečenja na Švedskem.«

»Vsi komaj čakamo tekmo. Za to smo garali celo leto. Takšnih dvobojev ne igramo vsak dan, zato tukaj ni niti približno kakšne nervoze. Smo sproščeni in med seboj se zares dobro razumemo. Vemo kakšen je cilj, vemo kakšna naloga nas čaka, zato na Švedsko odhajamo samozavestni. Nasprotnika smo dobro preučili, tako da razlogov za skrb ni. Prepričan sem, da je v primeru naše popolne tekme rezultat jasen,« je pred potjo na Švedsko poudaril Adam Gnezda Čerin.

Dodajmo še, da tudi tekme Domžal ne bo moč spremljati po televiziji, kot pa so iz domžalskega kluba zagotovili, pa bo prenos povratnega srečanja potekal preko spleta.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…