Zadnje srečanje 24. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bosta sklenila Domžale in Aluminij, ki se bosta pomerila v domžalskem Športnem parku. V srečanju med trenutno tretje in osmo uvrščeno ekipo iz prvenstvene lestvice, vloga favoritov pripada varovancem Simona Rožmana.


Domžalčani se trenutno nahajajo v imenitni formi, v srečanje proti Aluminiju se podajajo v vlogi favoritov in na krilih sijajne zmage med tednom v Ljudskem vrtu. Varovanci Simona Rožmana si proti Aluminiju zagotovo želijo nadaljevati niz neporaženosti v spomladanskem delu sezone in lovijo že četrto zaporedno zmago v državnem prvenstvu. Domžalčani so zraven zelo všečne igre trenutno tudi zelo učinkoviti, v treh spomladanskih srečanjih so nasprotnikom nasuli kar 9 zadetkov, prejeli pa le enega. Eden izmed ključnih mož Simona Rožmana je prav gotovo branilec Domžalčanov Matija Širok, ki pred srečanjem proti Kidričanom želi, novo zmago: »Čeprav smo v dobri seriji, se s statistiko ne obremenjujemo in že pogledujemo proti nedeljski tekmi. Prihaja Aluminij, ki ga v prvi medsebojni tekmi v Domžalah nismo uspeli premagati. Pomembno je, da se do tekme dobro spočijemo, nato pa pred našimi navijači pokažemo najboljšo možno predstavo. V reprezentančni premor želimo oditi z zmago.«

Prvo srečanje v domžalskem Športnem parku se je končalo z 2:2, zadnje medsebojno srečanje v Kidričevem pa so dobili Domžalčani z 1:0.

Kidričani, ki so po uvodni točki proti Mariboru nanizali tri poraze, nazadnje proti Gorici v četrtek, si pred reprezentančnim odmorom zagotovo želijo, da se iz zahtevnega gostovanja vrnejo z pozitivnim rezultatom. Oliver Bogatinov, ki nebo moral računati na dlje časa odstotnega Matica Vrbanca, prav tako v Domžalah ne bo mogel računati na Ilijo Martinovića, ki je pordečel v Novi Gorici. Se pa v ekipo po prestani kazni vrača Nemanja Jakšić, bočni branilec, ki ga je Bogatinov na severu Primorske zelo pogrešal.

Bodo Domžalčani proti šumarjem zabeležili še četrto zaporedno zmago? Ali bodo Kidričani poskrbeli za presenečenje in Domžale zapustili neporaženi? 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…