Kot so sporočili iz domžalskega prvoligaša, so pred novo sezono poskrbeli za še dve kadrovski spremembi. V Domžalah so podpisali profesionalni pogodbi z obetavnima produktoma domžalske nogometne šole Žigo Repasom in Ivanom Makovcem. Oba v rumenem dresu ostajata vsaj do konca maja 2021.


Žiga Repas je ofenzivni zvezni nogometaš, ki se je že predstavil v prvi ekipi Domžal, ko je debitiral na tekmi 35. kroga PLTS proti kranjskemu Triglavu. Žiga Repas je sicer mlajši brat Jana Repasa, ki je pred dvema letoma iz Domžal prestopil v francoski Cean.

So pa iz Domžal sporočili, da domžalskega dresa v prihajajoči sezoni ne bosta več nosila vratar Miha Tetičkovič in napadalec Nermin Haljeta, s katerimi so Domžalčani sporazumno prekinili pogodbi.

Kot je za uradno spletno stran domžalskega prvoligaša poudaril športni direktor Matej Oražem, gre za dva fanta iz lokalnega okolja, ki sta zelo obetavna, ter pridno delata: »Gre za dva izmed fantov iz lokalnega okolja, ki jim želimo posvečati posebno pozornost. Zato me toliko bolj veseli, ko nam skupaj uspe in ko ti fantje dosežejo, želeno raven kakovosti, da lahko nanje računamo tudi v prvi ekipi. Oba sta zelo obetavna, pridno delata in sta že vrsto let med nosilci svoje generacije. Predvsem Žiga je v zadnjih mesecih tudi v okviru članske ekipe dokazal, da se v njem skriva velik talent, ki bi ga morda utegnili že v tej sezoni prikazati tudi na prvoligaških zelenicah, kjer je tudi uspešno debitiral v pravkar končani sezoni.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Razprodaja igralcev pri Olimpiji se nadaljuje

Iz NK Olimpije prihajajo nove zaskrbljujoče vesti za ljubljanske navijače. Klub naj bi v k…