Domžalčani so danes predstavili še eno okrepitev, zvezno vrsto stratega Simona Rožmana je okrepil 23-letni Nigerijec Chibuzor Bruno Ibeh. Bruno je v Domžale prestopil iz izraelskega prvoligaša Beitarja.


Nigerijec je svojo profesionalno pot pričel pri urugvajskem Nacionalu. V Urugvaju je nosil še dres Torque in Sud Americe, od tam pa se je poleti 2017 preselil v Izrael, kjer je najprej branil barve Hapoel Acre, zatem pa je sledil prestop v Beitar Jeruzalem, z Domžalčani pa je podpisal polletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za še eno leto.

Kot je za uradno spletno stran rumene družine povedal 23-letni Brun, je prestop v Domžale dobra priložnost: »Čutim, da je to dobra priložnost zame. Pogovarjal sem se že s trenerjem, ki mi je strnil vsa pričakovanja zame, hkrati pa sem imel možnost vpogleda v moštvo in predvsem v tukajšnje delo. Moj glavni cilj je napredek, v Sloveniji želim postati še boljši. Hkrati mi veliko motivacijo predstavlja tudi nastopanje na evropski ravni, kjer si želim braniti barve Domžal v kvalifikacijah za evropsko ligo. A do tja je še dolga pot, najprej se moramo tja uvrstiti z uspešnimi igrami v prvenstvu. Komaj že čakam, da se lahko pridružim moštvu in da si nadenem rumeni dres.«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…