Luka Elsner, strateg domžalskega prvoligaša, se je po vzoru minule sezone, tudi na začetku nove odločil, da bo formo svojih varovancev tudi med ligaškimi obveznostmi pilil na pripravljalnih tekmah.


Domžalčani so se tako danes na domačem pomožnem igrišču pomerili z ekipo Roltek Doba, ki jo na novo sezono pripravlja Željko Mitraković. Elsner je v boj poslal spremenjeno zasedbo, saj je večina nogometašev, ki so se v Novi Gorici znašli v začetni enajsterici, srečanje izpustila. Pripravljalni obračun sosedov ni ponudil zadetkov, pa čeprav so si Domžalčani že v uvodu pripravili kar nekaj izvrstnih priložnosti, a se gostujoči čuvaj mreže Albin Vezirović ni pustil premagati. Drugi polčas je na razmočeni zelenici ponudil manj zanimivega dogajanja. Moštvi sta se tako razšli brez zadetkov, v domžalskem dresu pa je nastopil tudi Francoz Vincent Di Stefano, o katerem smo se razpisali v tem članku.

DOMŽALE 0:0 ROLTEK DOB
Domžale: Mulalić, Rems, Dobrovoljc, Di Stefano, Kous, Pihler, Jelar, Šišić, Parker, Morel, Podlogar. Igrali so še: Papež, Husmani, Ožbolt. Trener: Luka Elsner.
Roltek Dob: Vezirović, Lukanc, Češnjevar, Mohar, Mirtič, Kunstelj, Račić, U. Klopčič, M. Klopčič, Lunder, Leskovar. Igrali so še: Vasilić, Malina, Močnik, Jemec, Anželj, Avbelj, Čebulj, Vidergar, Krajnik. Trener: Željko Mitraković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …