Zadnje današnje srečanje 30. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigrano v Domžalah, kjer se bosta ob 18. uri pomerila Domžale in Ankaran. Pravico na srečanju v domžalskem Športnem parku bo delil Vojko Goričan.


Domžalčani so v preteklem krogu s porazom v Celju prekinili neverjeten niz tekem brez poraza in si za vodilno Olimpijo pridelali šest točk zaostanka, ter si tako vsaj malo otežili boj za naslov prvaka. A vendar četa Simona Rožmana še vedno lahko upa, na preobrat, a zato bodo morali rumeni, že danes osvojiti vse tri točke. Domžalčani so pred srečanjem proti Ankaranu nesporni favoriti, v vseh treh letošnjih tekmah so rumeni zanesljivo prišli do zmage. Simon Rožman, bo danes imel sicer nekaj težav pri sestavi ekipe, saj nimata pravice nastopa Ajdin Mulalić in Amadej Vetrih, a ob tem obljublja, borbo do zadnje ligaške minute: »Do konca tekmovanja nas čaka še sedem tekem. Brez dvoma bomo ostali zvesti svoji vsebini, ki nam je prinesla obilo zadovoljstva v zadnjih mesecih, vsekakor pa se bomo borili do zadnje ligaške minute v tej sezoni.«

Ankarančani se v Domžale odpravljajo v seriji štirih tekem brez poraza, nazadnje pa so tri točke osvojili v soboto proti velenjskemu Rudarju. Varovanci  Vlada Badžima  se z dobrimi igrami v zadnjem času vse bolj približujejo osnovnemu cilju, to je deveto mesto na prvenstveni lestvici. Ankarančani so si pred Triglavom pridelali že pet točk razlike in trdno držijo deveto mesto. Vlada Badžima lahko veseli predvsem učinkovitost njegove ekipe, nenazadnje so Velenjčanom nasuli kar tri zadetke. Tudi tokrat je želja, da Domžale zapustijo neporaženi.

Bodo Domžalčani upravičili vlogo favoritov in vknjižili nove tri točke? Ali bodo Primorci pripravili še eno presenečenje in Domžale zapustili neporaženi?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Brava pred velikanskim prestopom v Rusijo

Nogometaši Brava bodo v nadaljevanje sezone krenili brez svojega kapetana Vanje Drkušića, …