Današnje uvodno dejanje 34. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigrano v Domžalah, kjer v goste prihajajo nogometaši Krškega. Srečanje v domžalskem Športnem parku se bo pričelo ob 16.50 uri, pravico na srečanju pa bo delil Bojan Tkalčič.


Domžalčani, ki trdno držijo tretje mesto na lestvici, bodo tokrat gostili sedmouvrščeno Krško. Obe ekipi lahko danes nastopita zelo sproščeno, Domžalčani so si že zagotovili tretje mesto, in bi radi potrdili zmago iz preteklega kroga ko so slavili v Kidričevem. Domžalčani so zadnja dva letošnja dvoboja proti Krčanom dobili, nazadnje so bili uspešni v Krškem, kjer so slavili z 1:2, za zmago sta zadela Ibričić in Hodžić. Strateg Domžal Simon Rožman, bo tudi tokrat verjetno priložnost ponudil mlajšim igralcem, pred srečanjem z Krškim, pa Rubin Hebaj poudarja, da bodo Domžalčani poskušali zmagati na vseh preostalih tekmah: »Skušali bomo zmagati na vseh preostalih tekmah. Krčane dobro poznamo, zato vemo, da imajo kakovostno ekipo. V prvi vrsti bomo skušali prikazati boljšo predstavo kot na zadnji tekmi, cilj pa so seveda vse tri točke. Upam, da se bo na tribunah znova zbralo veliko gledalcev, kar nam vselej vlije dodatnih moči.«

Krčani prihajajo v Domžale povsem mirno in v končnici prvenstva tudi Alen Ščulac ponuja možnost igralcem, ki so med sezoni igrali manj. Krčani so se pretekli vikend dobro upirali Mariboru a na koncu le priznali premoč vijoličastim. Tudi tokrat pa jih čaka zahteven tekmec, a Posavci si želijo Domžale zapustiti neporaženi. Krčani so v letošnji sezoni Domžale že premagali, v 7. krogu so na Gubcu vpisali zmago z 4:2. Alen Ščulac, veliko upov tudi tokrat polaga v obrambo svojih varovancev na čelu z Markom Zalokarjem, ki bi lahko tudi tokrat bil odločilni člen k pozitivnemu rezultatu Posavcev.

Bodo Domžale še tretjič v sezoni ugnale Krško? Ali bodo Posavci v Domžalah ostali neporaženi?

Naš tip: 1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na Fazaneriji hrumijo stroji, kaj bo novega po prenovi?

Ni skrivnost, da ima nogometni hram Murske Sobote, kar nekaj pomanjkljivosti. Čeprav se je…