Zadnji sobotni obračun bo odigran v Domžalah, kjer v goste prihajajo nogometaši Gorice. Srečanje med tretje in šesto určenima ekipa iz prvenstvene lestvice se bo pričelo ob 17.00 uri, pravico v domžalskem Športnem parku pa bo delil Mariborčan Slavko Vinčić.


Varovanci Simona Rožmana so šele med tednom odigrali prvo spomladansko srečanje in vknjižili visoko zmago proti Ankaranu. V Novi Gorici je, kar dva zadetka prispeval Dario Melnjak, predvsem pa je Simona Rožmana razveselila dobra in učinkovita predstava svojih fantov, ki si jo želi ponoviti že proti Goričanom. Branilec Domžalčanov, ki je proti Ankaranu prvič v karieri dosegel dva zadetka, poudarja da je pred dvoboj z Goričani, želja osvojiti nov komplet treh točk: »Novogoričani so zelo nevaren tekmec, tako da se bomo morali zelo potruditi, če se bomo želeli znova veseliti. Želja je seveda tri točke, kar je naša miselnost pred vsako tekmo. Dobro se bomo pripravili nanje in obračun pričakali zelo motivirani. V spomladanskem delu si želimo nadaljevati z našo vsebinsko usmeritvijo in napredovati v vsakem pogledu. Rezultatski cilj pa je seveda uvrstitev v Evropo.«

Domžalčani, ki so v napadu zelo učinkoviti pa so tudi v obrambi fantastični, saj so svojo mrežo ohranili nedotaknjeno že 482 minut. Lahko tudi proti Novogoričanom mreža ostane nedotaknjena?

Goričani so med tednom še drugič v nadaljevanju sezone morali priznati premoč tekmecu, tokrat so orožje položili v Celju, kjer so doživeli enajsti letošnji poraz. Četa Mirana Srebrniča se tako v Domžale odpravlja z željo, da prvič v nadaljevanju sezone ostane neporažena. Goričani so v letošnji sezoni Domžalam že odščipnili točko, prav v gosteh, ko se je srečanje končalo z 1:1. Kot je že po tekmo z Celjem poudaril Miran Srebrnič, bodo morali Goričani osredotočeno odigrati že od samega začetka srečanja.

Bo Domžalčanom uspelo potrditi visoko zmago tudi s tremi točkami proti Gorici? Ali bodo Goričani prvič v nadaljevanju prvenstva ostali nepraženi?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Brava pred velikanskim prestopom v Rusijo

Nogometaši Brava bodo v nadaljevanje sezone krenili brez svojega kapetana Vanje Drkušića, …