Druga sobotna tekma zadnjega jesenskega kroga bo odigrana ob Kamniški Bistrici, kjer bodo Domžale gostile Krško. Srečanje se bo pričelo ob 16.05 uri, pravico pa bo delil Slavko Vinčić.


Domžalčani se v zadnje dejanje jesenskega dela odpravljajo iz petega mesta ter po porazu pretekli vikend doma proti Mariboru. Varovanci Simona Rožmana so pretekli vikend kljub porazu prikazali dobro predstavo, tokrat pa si v domačem taboru proti ne preveč prepričljivim Krčanom želijo novih treh točk s katerimi bi si zagotovo zagotovili prezimitev v prvem delu lestvice. Po odsotnosti se v kader vračata Tilen Klemenčič in Gaber Dobrovoljc za igro pa bo proti Posavcem pripravljen tudi Slobodan Vuk. Pred zadnjim srečanjem v tem koledarskem letu je branilec ravbarjev Matija Rom poudaril, da je cilj zmaga: »Ni treba posebej poudarjati, da je cilj zmaga. Pred nami je dolg zimski premor, na katerega želimo oditi s tremi točkami. Ne zaradi boljšega občutka, ampak predvsem zaradi napetega boja za tretje mesto, za katerega se v tej sezoni poteguje kar pet moštev. Na koncu bo štela vsaka točka, v spomladanskem delu pa se tako obeta izredno zanimivih sedemnajst tekem.«

Krčani se v zadnje dejanje jesenskega dela odpravljajo na krilih zmage iz preteklega kroga, ko so doma ugnali Gorico. Z zmago so se zavihteli tudi iz zadnjega mesta, katerega so prepustili kranjskemu Triglavu. Krčani, ki se nahajajo v izredno zahtevnem položaju, verjetno komaj čakajo, da pade zastor pod jesenskim delom prvenstva v katerem niso bili najbolj prepričljivi. Posavci imajo proti ravbarjem v letošnji sezoni tudi izredno slabo statistiko, saj so v obeh tekmah priznali premoč Domžalčanom ob tem pa je potrebno poudariti, da v dveh tekmah tudi niso zatresli mreže Domžalčanov. V gostujočem taboru seveda upajo, da bodo kar se da dolgo poskušali zadržati napade rumenih, ob tem pa bodo nuklearci poskušali presenetiti iz protinapadov. Krčani seveda upajo na pozitiven rezultat s katerim bi vsaj zadržali predzadnje mesto na lestvici.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…