Jutri bo v domžalske športnem parku na sporedu zaostalo srečanje 14. kroga Prve Lige Telekom Slovenije v katerem bodo Domžale lovile tri točke proti Gorici. Srečanje v Domžalah se bo pričelo ob 15.10 uri, pravico na srečanju pa bo delil Bojan Mertik.


Domžalčani, ki se trenutno nahajajo na skromnem sedmem mestu prvenstvene lestvice, so trenutno v seriji kar treh zaporednih remijev. Nazadnje so v Stožicah v derbiju kroga proti ljubljanski Olimpiji zapravili dva zadetka prednosti, ter na koncu remizirali s 4:4. Domžalskega stratega Simona Rožmana lahko sicer veseli predvsem učinkovitost njegovih varovancev, a ob tem mu na drugi strani sive lase povzroča obramba, Domžalčani so v zadnjih štirih krogih prejeli kar osem zadetkov. Domžalčani bi se z morebitno zmago proti Gorici ponovno lahko zavihteli v prvo polovico prvenstvene lestvice.

Goričani prihajajo v Domžale po osvojeni točki doma proti velenjskemu Triglavu, ki pa je terjala tudi precej visok davek, saj pravice nastopa nimata Andrija Filipović in Jaka Kolenc. Že zato bo veliko breme v goriškem napadu padlo na Osujija, ki je trenutno tako kot Filipović pri petih prvenstvenih zadetkih. Goričani bodo morali odigrati tudi bistveno boljše v obrambi, kot na zadnjih tekmah, če se želijo veseliti novih prvenstvenih točk. Gorica sicer trenutno zaseda tretje mesto na prvenstveni lestvici in ima pred Domžalami pet točk naskoka, z morebitno zmago pa bi se drugouvrščeni Olimpiji lahko približali na štiri točke zaostanka.

Uvodni obračun sezone so v goriškem športnem parku dobili nogometaši Gorice, ki so slavili z 1:0, takrat je tri točke s strelom iz bele točke Primorcem zagotovil Osuji. Se bodo Domžalčani oddolžili Goričanom za poraz? Ali bodo Goričani še drugič v prvenstvu premagali Domžale?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometaša Olimpije do konca sezone na posojo v drugo ligo

Med tem ko se varovanci Dina Skenderja intenzivno pripravljajo na drugi del prvenstva, v k…