Domžalčane v četrtek v Bosni in Hercegovini čaka prvo uradno srečanje v prihajajoči sezoni. Na Pecari se bodo za preboj v drugi krog kvalifikacij za Liga Evropo pomerili s Širokim Brijegom, srečanje je na sporedu ob 20. uri.


Slovenski predstavnik je v lanski sezoni uspešno nastopal v kvalifikacijah, Domžalčani so uspeli izboriti nastop v četrtem krogu kvalifikaciji, kjer jih je izločil kasnejši finalist, Olympique Marseille. Domžale so ohranile jedro moštva iz lanske sezone in upravičeno s samozavestjo pričakujejo prvo uradno tekmo v sezoni. Dvoboj je napovedal Kobie Morris, ki je pred začetkom priprav okrepil rumene: “Čaka nas zahtevna tekma in kakovosten tekmec. Prepričan sem, da se bomo nanj v prihodnjih dneh dobro pripravili, a je seveda najpomembnejše, da se sami prikažemo v dobri luči. Odlično smo trenirali, priprave smo opravili po zastavljenem načrtu, tako da lahko rečem, da se v sezono podajamo z dobro popotnico. Želimo si, da bi bila tudi ta sezona tako uspešna kot lanska, v kateri so fantje dosegli nekaj res fantastičnih rezultatov.”

Povratni dvoboj je na sporedu teden dni kasneje, nasprotnika se bosta pomerila v Športnem parku Domžale, s pričetkom ob 21. uri.

Si bodo Domžalčani pred povratnim obračunom zagotovili prednost? 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…