Za Domžalčane, ki so v nedeljo dobili uvodno dejanje nove sezone ter se z gostovanja v Novi Gorici vrnili z zmago in tremi točkami, ni časa za počitek, saj se je strateg Luka Elsner odločil za pripravljalni obračun,


Igranje pripravljalnih tekem med tednom po ligaških obračunih je bila pogosta praksa že v minuli sezoni. Domžalčani pa se tokrat merijo s sosedi iz Doba, ki se pripravljajo na začetek drugoligaškega plesa, le-ta se pričenja v drugem avgustovskem vikendu. Elsner je v začetno enajsterico postavil predvsem nogometaše, ki v nedeljo niso igrali ali pa so dobili nekaj minut. V začetni enajsterici pa gre opaziti novo ime, gre za francosko-italijanskega branilca Vincenta Di Stefana, ki je trenutno prost nogometaš in bo skušal prepričati strokovni štab domžalskega prvoligaša. 21-letni osrednji branilec je bil nazadnje član francoskega prvoligaša Montpelliera, a v prvem moštvu ni dobil priložnosti, čeprav je v lanski sezoni Ligue 1 sedemkrat sedel na rezervni klopi.

182 centimetrov visoki branilec je tudi nekdanji mladinski reprezentant Francije, saj je v dresu izbrane vrste do 19 let odigral šest srečanj, leta 2012 je zaigral tudi na mladinskem Evropskem prvenstvu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vijoličasti s kar petimi goli v dvajsetih minutah odpravili Lokomotivo

Pripravljalno tekmo so pred nadaljevanjem prvenstva odigrali tudi nogometaši Maribora. Var…