Po Urošu Korunu je pogodbo z domžalskim prvoligašem podaljšal tudi urugvajski napadalec Sasha Medrano Aneff, ki se je v Domžale preselil lani novembra in v minuli sezoni v dresu Domžal odigral šestnajst srečanj in dosegel štiri zadetke. Napadalec in vodstvo kluba sta se dogovorila za enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za dodatno leto.


“Vesel sem, da smo sklenili novo pogodbo. Zelo sem motiviran in željan pokazati vse kar zmorem. Lani sem prišel sredi sezone, zato je bilo veliko težje opozoriti nase. Sedaj bo zgodba drugačna, saj bom z ekipo opravil celotne priprave. To je zelo pozitivno zame,” je ob podpisu nove pogodbe za spletno stran domžalskega kluba povedal visokorasli napadalec, ki bo 23. rojstni dan praznoval v četrtek. Tudi Aneff je med drugim poudaril, da moštvo v lanski sezoni ni doseglo pričakovanj in zahtev nadrejenih, a je še v isti sapi dodal, da se je moštvo iz napak marsikaj naučilo in se bo v letošnji sezoni lahko borilo tudi sam vrh. Urugvajec bolgarskih korenin pa se je dotaknil tudi lastnih ciljev: “Moj cilj v letošnji sezoni je preprost. Popraviti moram svojo statistiko. Na igrišču moram prebiti čim več minut, doseči več golov ter podaj in hkrati pomagati ekipi do uspeha. V Domžalah se sedaj počutim kot doma, poleg tega pa sem spoznal, kakšno igre gojijo nasprotne ekipe. Počutim se pomembnega člana naše ekipe in prepričan sem, da bom izkoristil ves svoj potencial ter pokazal iz kakšnega testa sem.”

Domžalčane, ki so včeraj zakorakali v drugi teden priprav, ta teden čakata dve pripravljalni tekmi, obakrat bosta nasprotnika hrvaška prvoligaša. Jutri rumeno-modri gostujejo pri Zagrebu, v soboto pa v domžalski Športni park prihaja splitski Hajduk, srečanje se bo pričelo ob 20. uri.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…