Enajsti krog Prve lige Telekom Slovenije se je s tekmo med Gorico in Krko zavlekel v, za Slovenijo neobičajni, ponedeljek, tekme dvanajstega kroga pa bodo v celoti odigrane v soboto in nedeljo. Prihodnji krog bo izpustila peterica nogometašev.


Domžalčani bodo v soboto doma gostili Zavrčane, ki na zadnjih treh tekmah niso prejeli zadetka. Luka Elsner pa tokrat ne bo smel računati na polovico obrambne linije, ki je v enajstih krogih prejela le dva zadetka, saj bosta zaradi prepovedi igranja počivala izključeni Nejc Skubic in Kenan Horić, ki je prejel štiri rumeni karton. Sobotni večer prinaša tudi primorski derbi Kopra in Gorice, obe ekipi pa bosta zaradi kartonov ob igralca. Alen Ščulac, trener Koprčanov, bo moral obrambo, ki je v Ljubljani gostila štiri zadetka, sestaviti brez Denisa Halilovića, goriški strateg Luigi Apolloni pa bo pogrešal Alessia Innocentija.

Tudi Celjani, ki so neporaženi že zadnjih devet tekem, bodo v nedeljski obračun z Novomeščani krenili oslabljeni, saj bo kapetan Blaž Vrhovec moral prisilno počivati zaradi štirih rumenih kartonov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…