V četrtek so Domžalčani preskočili veliko oviro na poti do sanj, v Stožicah so na krilih Bizjaka in Ibričića zmagali Freiburg z 2:0. Domžalčani so se v žrebu znašli kot nenosilci in kot nasprotnika v zadnjem krogu kvalifikacij je bilo pričakovati novo zveneče ime.


Aktualni pokalni prvaki bodo gostovali na zahodu Evrope, žreb jim je namenil veliki Marseille, torej bomo najverjetneje znova v Stožicah gledali še enega velikana. Kljub renomiranemu nasprotniku Domžalčani ne skrivajo svojih visokih ambicij.

˝Vsi se dobro zavedamo kakovosti francoskega moštva in hkrati vemo, kaj Marseille pomeni v evropskem prostoru. Nedvomno lahko rečem, da bomo naredili vse, kar je v naši moči, da uresničimo naše sanje. V tem času pred prvo tekmo se bomo skušali čim bolje pripraviti nanje in tako prvo tekmo pred našimi navijači pričakati v najboljši možni podobi. Znova se nadejamo močne podpore rumene družine, ki je na vseh treh letošnjih evropskih tekmah dodala pomemben kamenček v mozaik naših zmag,˝ so bile besede po žrebu trenerja rumeno-modrih SImona Rožmana, ki tudi tokrat poziva navijače, da pridejo spodbujat svoje privržence na prvi tekmi.

Lani so že na ljubljansko zelenico stopili zvezdniki West Hama, tudi tokrat pa bo v Stožicah gostoval Payet, ki je ravno prestopil v francoskega velikana. Videli bomo tudi francoskega reprezentančnega vratarja Mandandaja ter odličnega bočnega branilca, ki je branil barve Manchester United Patrice Evra-ja. V prestolnici bo znova zavladalo odlično ˝evropsko˝ vzdušje, še enkrat več po zaslugi Domžal.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Denis Vöröš
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…